Investejendomme.dk

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til vip@lokaleportalen.dk eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Andet til salg i Tønder

384 m2 andet i Tønder til salg

Investeringsejendom med 3 enheder i Tønder gågade sælges!

Ejendommen er beliggende centralt i den vestlige del af Tønders gågade. I bygningen findes der en erhvervsenhed og to boligenheder, hvortil der er stor offentlig parkering lige bag ejendommen. Dertil er der kun 2 min til offentlig transport som bus og tog.

Som nærmeste naboer til ejendommen er der butikker som Fri Bikeshop & Hyldtoft og Hansen, mens den resterende gågade i Tønder er fyldt med diverse nichebutikker, banker, tøjbutikker og madsteder.

I stueetagen på ejendommen finder man erhvervslejemålet på i alt 209 kvm. Her er der indgang fra den brede facade ud mod gågaden, samt egen bagindgang ud mod parkeringspladsen. Det er indrettet med et stort butikslokale, et lager/pakkerum, kontor, frokostrum/køkken og toilet. Det har tidligere været anvendt som blomsterbutik, men er meget anvendelig som butik, showroom, klinik mv.

Fra siden af ejendommen går man ind i opgangen til boligerne. Der er to boliger på henholdsvis 112 kvm og 62 kvm.

Lejligheden på 112 kvm er en 4 værelses, med flot sildebensparket i stuerne, vaskesøjle på badeværelset og generelt velindrettet. Lejligheden er udlejet i dag.

Lejligheden på 62 kvm står urenoveret hen og trænger til en renovering før den er klar til udlejning. Den er fordelt på to etager. Alt efter renoveringen vil vi vurdere at lejeindtægten efter modernisering vil kunne udlejes i niveauet kr. 3.500 – 3.800,- pr. mdr.

Ejendommen opvarmes med fjernvarme.