Investejendomme.dk

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til vip@lokaleportalen.dk eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Dette søgeresultat er ikke længere aktivt

THE TACO SHOP - ØSTERBROGADE 87 KBH.Ø

Når du bevæger dig mellem byens gader og stræder oplever du mange forskellige take-aways. Der er et utal at vælge imellem, men der er altid enkelte hvis profil, koncept og indretning gør at den bare virker mere professionel og gennemført end de andre. The Taco Shop på Østerbrogade 87 er en af dem!
Når du træder ind i forretningen mødes du af et gennemført koncept i lækre farver og med skærme som præsenterer maden på bedste vis. Bagerst i forretningen er godt indrettet køkken med udsugning og under forretningen er stor kælder med masser plads.
Der er tale om en forretning med høj omsætning og attraktiv husleje, så hvis du er den kræsne køber som ønsker dig en godt etableret forretning så skal du kigge nærmere på denne.
Fakta:
Areal 42m2 + kælder og mulighed for leje af garage i gård
Husleje 13.202 kr. + a’conto
Udbudspris: 800.000 kr.
Oplyst omsætning ca. 10.000 kr. dagligt.
Kontakt butikshop på 70701214 eller info@butikshop.dk for at booke en fremvisning. Salgsopstilling kan downloades på vor hjemmeside.