Investejendomme.dk

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til vip@lokaleportalen.dk eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Andet til salg i Herning

andet i Herning til salg

Erhvervslokaler til salg i 7400 Herning

Transaktionsstruktur Transaktionen struktureres som en traditionel ejendomshandel, hvor køber forinden får adgang til et virtuelt datarum med ejendommens dokumenter. Sælger forudsætter, at køber ved tiltrædelse af en betinget købsaftale stiller behørig sikkerhed for købesummens betaling, som på det aftalte overdragelses tidspunkt erstattes af en kontant deponering i et af sælger anvist pengeinstitut.

Arkitekttegnet villa i naturskønne omgivelser

Historik

Hvis I drømmer om en helt exceptionel liebhaverejendom, hvor der både er plads til familielivet og erhvervet, skal I bestemt se nærmere på denne fantastiske villa på Lundhuse 14 lidt udenfor Herning.

Boligen er nu sat til salg og overalt er der brugt kvalitetsmaterialer fra allerøverste hylde.

Der er selvfølgelig også tænkt over de praktiske løsninger, så I kan se frem til solcelleanlæg og jordvarme.

Grunden har en henrivende størrelse og er anlagt i en parklignende stil med skovarealer.

Hjemmet er perfekt til familien, da planløsningen sørger for afdelinger til både privatlivet og samvær. Selve boligen fordeler sig over to fulde plan, og i stue planet er der to værelser, et badeværelse, et bryggers, et køkken og en stue.

Førstesalen supplerer med endnu et værelse, et toilet, en pejsestue og en skøn forældreafdeling med et soveværelse, et walk-incloset og et ba...