Investejendomme.dk

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til vip@lokaleportalen.dk eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Andet til salg i Tønder

206 m2 andet i Tønder til salg

Sjælden udbudt bunker og tidligere kommandocentral sælges!

I Sønderjylland, nær den danske/tyske grænse, lidt uden for Tønder finder du denne bunker, der blev opført under den kolde krig som dansk underjordisk kommandocentral. Kommandocentralen blev opført til anvendelse for det tilfælde at Sovjetunionen ville angribe Europa/Danmark.

Denne bunker til salg ligger på en 2.228 kvm stor grund, der indbyder til at bebygger yderligere, enten med adgang til bunkeren eller som selvstændigt byggeri. Bunkeren kan anvendes til meget forskelligt. Specielt hvis du arbejder med sikring af data, hvis du vil have opbevaret dine ting sikret og ved stabil temperatur, vil denne bunker kunne være noget for dig.

Bunkeren er på 206 kvm og fremstår i god og brugbar stand, med alle bunkerfunktioner i funktions duelig stand. Der er mulighed for at indrette bunkere anderledes end den er for nuværende.

Man mærker tydeligt koldkrigsstemningen omkring bunker når man er på vej ned af trapperne, og ser de store låse på den 20 cm tykke metal dør indtil gasslusen, der er lavet for at man kan komme ind i bunkeren under et gasangreb, uden at trække gas med ind i bunkeren.

Fra gasslusen, der er bunkerens entre, er der adgang til gangen, der forbinder alle rum i bunkeren.

I dag er denne bunker til salg indrettet med opholdsrum, sovepladser toilet med bad og et køkken i venstre side. Herudover er der i samme side bunkeren ventilationsrummet. Ventilationsrummet, er her udsugningen er placeret. Det er den, der sørger for at ...