Investejendomme.dk

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til vip@lokaleportalen.dk eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Butiksejendom til salg i Viborg

128 m2 butiksejendom i Viborg til salg

Drømmer du om at blive selvstændig frisør?

Så har du nu mulighed for at overtage en igangværende salon i Viborg. Det drejer sig om SKØN, som har 6 år på bagen heraf det sidste år på sin nuværende plads i Viborg.

Salonen har været drevet alene med det koncept, at der kun har været én kunde af gangen og tid til velvære, luksus og grundige kvalitetsbehandlinger. Det koncept har været taget yderst godt imod, og det betyder at salonen har et rigtig godt omdømme. Hvis du har lyst, kan du overtage navn og koncept, men du kan selvfølgelig også sætte dit eget præg på stedet.

Du overtager stedet med lejemål og alt inventar, herunder massagestol, spritny vaskemaskine og tørretumbler, to klimazoner, betjeningsstole og meget mere. Der er lagt nyt erhvervsgulv og der er en udsugning, som bare skal monteres. Der er helt nyt lækkert og professionelt arbejdslys. Salonen er ca. 60 kvm og har ydermere ca. 60 kvm i kælderen, med personalekøkken og toilet og plads til lager.

Stedet ligger i en sidegade til Nytorv, som er omdrejningspunkt for markeder og hyggelige events, og tæt på gågaden. Der er ubegrænset, gratis parkering lige i nærheden og gaden er hyggelig med brosten og gamle huse.

Gratis parkering i umiddelbar nærhed.