Investejendomme.dk

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til vip@lokaleportalen.dk eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Boligudlejningsejendom til salg i Hvidovre

466 m2 boligudlejningsejendom i Hvidovre til salg

Højeste afkast for boligudlejning i Storkøbenhavn?

Ejendommen

Ejendommen er opført i 1947 og ombygget i 2009 og udstråler den tidstypiske charme med rødstensfacade og rødt tegltag. Den er opdelt i ejerlejligheder med erhvervslokaler i stueetagen ud mod Hvidovrevej og Hvidovre Torv. Den udbudte enhed til salg, ejerlejlighed nr. 40, er én stor ejerlejlighed placeret i tagetagen. Den dækker over halvdelen af tagetagen og indeholder 25 separate lejemål med fælles køkkener, toiletter og badeværelser ved siden af hinanden i fem sektioner.

Lejemålene er indrettet således, at lejerne deler faciliteter i sektioner. De fleste lejemål vender ind mod gården og nyder roen, med undtagelse af to i hjørnet af ejendommen. Der følger også et vicevært/opbevaringsrum med til enheden, placeret i tagetagen.

Tagetagen udgør en kombination af loftsrum på den ene side, tilhørende de øvrige ejerlejligheder i ejerforeningen og den udbudte enhed til salg.

Din erhvervsmægler i Norden

[xxxxx] Real Estate Partner er den mest ekspansive og innovative virksomhed i ejendomsbranchen, og vi repræsenterer de mest progressivt tænkende aktører i branchen.

Vi tilbyder professionel rådgivning inden for alle typer køb/salg og udlejning af erhvervsejendomme. Vi håndterer alle typer transaktioner af kommercielle ejendomme, herunder boligudlejningsejendomme, kontor, lager/logistik, byggeretter, projektejendomme, detail/butik og hotel/restaurant. Vi tilbyder både services til dig, som er...